Dr Marijana Nestorović

Oftalmolog
  • pon-pet 09.00 - 18.00
  • sub-ned ne radimo

Više o Dr Marijana Nestorović

Rođena je u Novom Sadu gde je završila osnovnu školu i pohađala gimnaziju. Poslednju godinu gimnazije završila u Pasadeni (Kalifornija, SAD) gde je pohađala brojne počasne i napredne kurseve iz oblasti nauke i engleskog jezika koji su verifikovani polaganjem završnih ispita na lokalnom koledžu. Studije medicine završila je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu. Na Univerzitetskoj klinici za očne bolesti Kliničkog centra Vojvodine radila je od 2007 do 2020. godine gde je sticala kliničku praksu i završila specijalizaciju iz oftalmologije 2014. godine.

Tokom rada pohađala je brojne skupove i usavršavanja u zemlji i inostranstvu kao i kliničke kurseve na očnoj klinici univerziteta u Pragu (Republika Češka). Položila je i sva tri dela interancionalnog ispita iz oftalmologije pri međunarodnoj organizaciji International Council of Ophthalmology (London, UK): Bazične nauke – medicina i oftalmologija, Optika i refrakcije i Klinička oftalmologija.

Od 2020. godine pod mentorstvom osnivača prof.dr Slobodanke Latinovć vodi Specijalnu očnu bolnicu MC Vidar Latinović u Novom Sadu gde radi kao oftalmolog i oftalmohirurg. Bavi se pregdedima dece i odraslih, lečenjem bolesti prednjeg i zadnjeg segmenta oka, hirurgijom katarakte, prednjeg segmenta oka i promena na očnim kapcima.

Pošaljite poruku

    Emisije na televiziji Dunav