BOLJI VID ZA KVALITETNIJI ŽIVOT!

STRUČNO BEZBEDNO I EFIKASNO

NA DOBRO POZNATOM MESTU

Prof. Dr Slobodanka Latinović, oftalmolog i očni hirurg na svetskom glasu, sa svojim timom stručnjaka brine o vašem vidu i zdravlju oka.

MC Klinika Vidar Latinović,

Novi Sad, Bulevar cara Lazara 79b, I sprat.

Zakažite pregled: 

 021/522-386

 066/5522-386 

O nama

Prof. dr Slobodanka Latinović osnovala je Očnu bolnicu Vidar 2000. godine, unevši svoje višedecenijsko kliničko iskustvo iz oblasti oftalmologije. Sada već skoro dve decenije uspešno se bavi oftalmologijom i oftalmohirurgijom u privatnoj praksi.

 Uz tim stručnjaka i kvalifikovano medicinsko osoblje, poverenje pacijenata, sticano godinama i uspesima u kliničkom radu, sabrano je u impresivni zbir sa više od:

 6.000 INTERVENCIJA LASEROM

30.000 OPERACIJA OKA

120.000 PACIJENATA

GODINA SA VAMA

INTERVENCIJA LASEROM

OPERACIJA OKA

PACIJENATA

Prof. dr Slobodanka Latinović

Oftalmolog

Doktor medicinskih nauka, istaknuti oftamolog i očni hirurg. Kao višegodišnji upravnik Klinike za očne bolesti KCV, uvela je modernu hirurgiju glaukoma, katarakte, lasersku retinalnu i vitreorealnu hirurgiju i sprovodila zdravstvene projekte. Objavila je brojne naučne publikacije i obrazovala visoko cenjen oftalmološki podmladak. U edukaciji i sada učestvuje kao regionalni koordinator za polaganje Internacionalnog ispita iz oftalmologije (ICO Exam). Dobitnica je priznanja za razvoj i naučnoistraživački rad, redovni član VANU kao i vodećih naučnih i stručnih udruženja kod nas i u svetu.

Dr Marijana Nestorović

Oftalmolog

Studije medicine i specijalističke studije završila je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu a kliničku praksu sticala je radom na Klinici za očne bolesti Kliničkog centra Vojvodine. Kao verifikaciju stečenog znanja položila je klinički interancionalni ispit iz oftalmologije pri međunarodnoj organizaciji International Council of Ophthalmology.

Zašto radimo ovaj posao?

  • Zato što smo odani svojoj profesiji. 
  • Zato što volimo da ljudima vraćamo raskošnu lepotu svetlosti. 
  • Zato što smo privrženi naprednom medicinskom i hirurškom radu u lečenju vida. 
  • Zato što smo težimo svetskim dometima u medicini i oftalmologiji, utemeljenih na naučnoj i klinički proverenoj praksi..

Usluge

Dijagnostika

Kompletan oftalmološki pregled, najsavremenije dijagnostičke metode u otkrivanju i prevenciji očnih bolesti.

Mikrohirurgija oka

Hirurgija katarakte, glaukoma, vitreoretinalna hirurgija, konvencionalne operacije mrežnjače, hirurgija kapaka i pomoćnih organa oka.

Laser tretmani

Laser tretmani kod bolesti mrežnjače, sekundarne katarakte i u lečenju i prevenciji glaukoma zatvorenog ugla.

AntiVEGF terapija

Anti VEGF injekcije koje se daju u unutrašnjost oka, kod bolesti koje izazivaju otok u žutoj mrlji ili rast patoloških krvnih sudova u oku.